Conor McGregor vs. Jake Gyllenhaal op poster 'Road House': wie zou winnen?

Conor McGregor vs. Jake Gyllenhaal op poster 'Road House': wie zou winnen?

De film van Doug Liman kwam recent in opspraak door vechtpartijen achter de schermen.

De nieuwe Road House, een remake van de gelijknamige klassieker uit 1989, heeft een nieuwe poster gekregen. Daarop zien we acteurs Jake Gyllenhaal en Conor McGregor (in zijn filmdebuut) tegenover elkaar.

De film belooft een keiharde vechtpartij tussen de twee. Onlangs verscheen er al een eerste trailer, maar die werd overschaduwd door allerlei gedoe achter de schermen.

Synopsis
Een voormalig UFC-vechter is op zoek naar nieuw werk. Hij neemt vervolgens een baan aan als uitsmijter van een bar, Florida Keys genaamd. Al snel komt hij erachter dat niet alles is wat het lijkt in dit tropische paradijs.

Gyllenhaal is natuurlijk bekend van films als Nightcrawler en Southpaw, waarin hij ook een vechtsporter speelde. Conor McGregor is in het echte leven een UFC-kampioen. De actie tussen de twee belooft dus spectaculair te worden, maar de vraag is: wie gaat er winnen?

Release
Bekijk de poster hieronder. Road House werd geregisseerd door Doug Liman (Edge of Tomorrow, American Made) en is vanaf 21 maart te zien op Prime Video.
NieuwsFilm

meest populair