Daisy Ridley onthult de ongelofelijke dingen die ze heeft meegenomen van de 'Star Wars'-sets

Daisy Ridley onthult de ongelofelijke dingen die ze heeft meegenomen van de 'Star Wars'-sets

"Er zat eigenlijk niets achter dat ik het meenam, behalve dat ik het gewoon leuk vond," aldus Ridley

Eén van de grote voordelen van spelen in een film is dat je dingen mee kan nemen of stelen van de set. En bij de set van de Star-Wars-films gebeurt dit regelmatig.

De Jedi Luke Skywalker ofwel Mark Hamill, onthulde in 2022 op X dat hij meerdere keren had gestolen van de set, waaronder een stormtrooperhelm en C-3PO-lichaamsdelen.

Souvenirs van de set
En Daisy Ridley, die Rey heeft gespeeld in Star Wars: The Force Awakens, Star Wars: The Last Jedi en Star Wars: The Rise of Skywalker blijkt ook van scifi-souvenirs te houden.

In een eerder interview met Empire voor de 'Rise Of Skywalker'-uitgave onthulde de actrice dat ze aan het einde van de productie haar Rey-kostuum mee naar huis had genomen, maar ook de sieraden van Dark Rey had gestolen.

Gewoon leuk
"Je ziet het niet, maar Dark Rey draagt een ring. Dus ik dacht: 'Geweldig' ik heb iets dat voor niemand iets betekent. Ik had zoiets van: 'Dat is verdomd cool'. Het is rood en dik en ik vind het leuk. Ik heb de ring uitgekozen. En er zat eigenlijk niets achter, behalve dat ik het gewoon leuk vond."En naast een gave ring, heeft Rey nog iets anders iconisch meegenomen. Onlangs vertelde de actrice aan People dat ze niets minder dan een echte lightsaber thuis heeft liggen.

Om de collectie compleet te maken
"Uit Star Wars heb ik een lightsaber en de ring die ik droeg als Dark Rey. En John Williams gaf me een gesigneerd stuk van de partituur, wat fenomenaal is. Ze bevinden zich allemaal op een zeer veilige locatie." aldus Ridley.NieuwsFilm

meest populair