Chris Evans lijkt niet al te positief over de superheldenfilms van vandaag

Chris Evans lijkt niet al te positief over de superheldenfilms van vandaag

De geliefde 'Captain America' erkent dat het niet makkelijk is om een goede superheldenfilm te maken.

Chris Evans was jarenlang één van de bekendste gezichten van het superheldengenre. Hij speelde Captain America in diverse Marvel-blockbusters, maar Avengers: Endgame was zijn laatste optreden als de geliefde superheld. Nu laat hij zich uit over het genre.

Evans, eveneens bekend van Knives Out en The Gray Man, wordt al een tijdje in verband gebracht met een eventuele terugkeer. Dit is nog verre van zeker is, maar Evens heeft wel al laten weten hiervoor open te staan, onder de voorwaarde dat het gaat om een geweldig script dat de voorgaande films ook respecteert.

Vraag
Evans wordt hier dan ook tijdens menig interview naar gevraagd. Tijdens zijn bezoek aan de Emerald City Comic Con was het weer raak. Hier ging hij in op de stand van zaken wat betreft het superheldengenre.

De blockbusters van Marvel en DC scoren de laatste tijd namelijk niet meer zo goed als voorheen. Zo wordt er gezegd dat sommige filmfanaten gewoon ietwat 'superhelden'-moe zijn. Volgens Evans is het wel niet makkelijk om een goede superhelden-blockbuster te maken.

Reactie
Zo zei Evans: "Een superhelden-film maken is een hele kluif. Als dit makkelijk zou zijn, zouden er veel meer goede films zijn. Ik haal hier niet uit naar het genre. Marvel heeft meerdere fenomenale films gemaakt".NieuwsFilm

meest populair