Steven Spielberg is razendenthousiast over de volgende film van Ryan Gosling

Steven Spielberg is razendenthousiast over de volgende film van Ryan Gosling

"Wat mij betreft maakt het niet meer uit wat er gebeurt. Steven Spielberg vond het leuk." aldus Gosling.

In een gesprek met Variety onthulde Ryan Gosling onlangs details over zijn ontmoeting met filmmaker Steven Spielberg.

"Ik zag Steven Spielberg mijn kant op lopen. Ik ken Steven Spielberg niet. Ik dacht dat hij onmogelijk met mij zou komen praten," aldus Gosling.

Niet jij
Maar de filmmaker kwam wel met de Barbie-acteur praten, vertelt Gosling: "Toch kwam hij steeds dichterbij, en toen dacht ik dat ik wist wat er ging gebeuren. Ik ga naar hem wijzen en hij zegt: 'Niet jij, achter je', dus dat ga ik niet doen. Uiteindelijk zei ik: 'Ik?' en hij zegt: 'Ja, jij.'"

"Ik zei: 'Het spijt me, ik dacht niet dat je met me zou komen praten.' En ik stond op en hij gaf me een knuffel en zei: 'Ik zag net The Fall Guy en ik vond het geweldig.'"

Stuntman
Ryan Gosling is vanaf mei in The Fall Guy te zien als de stuntman Colt Seavers. Een stuntman die een jaar eerder het bedrijf verliet om zich op zowel zijn fysieke als mentale gezondheid te concentreren.



De stuntman krijgt zoals je ziet in de trailer helemaal geen rust en wordt opnieuw aangenomen, omdat de ster van een hitfilm, geregisseerd door zijn ex, vermist wordt.

Een bijzondere film
"Ik ben echt opgewonden dat mensen het zien. Ik vind het een hele bijzondere film. Wat mij betreft maakt het niet meer uit wat er gebeurt. Steven Spielberg vond het leuk," aldus Gosling.

NieuwsFilm

meest populair