'Twisters' wordt een "geweldige film voor het hele gezin"

'Twisters' wordt een "geweldige film voor het hele gezin"

Maar is dat de omschrijving waar we op zitten te wachten voor de grote rampenfilm?

De eerste Twister uit 1996 is een uiterst spannende rampenfilm die indertijd revolutionaire visuele effecten bevatte. Het vervolg Twisters hoopt dat trucje dunnetjes over te doen.

Actrice Katy O'Brian heeft nu laten weten wat we qua toon en rating van de film kunnen verwachten, maar de vraag is of we dat wel willen horen.

Tornadofilm voor het hele gezin
O'Brian zei er het volgende over tijdens een interview met Entertainment Weekly:

"Het wordt een geweldige film voor het hele gezin. Ik denk dat de film voor alle leeftijden of 12 jaar en ouder wordt. Regisseur Lee Isaac Chung is een interessante keuze voor deze film. Hij maakte eerst de prachtige indie-film Minari, daarna afleveringen van The Mandalorian en toen Twisters. Maar hij komt uit Arkansas, dus hij kent de strijd tussen mens en natuur goed."

Hoge kwaliteit
O'Brian voegt eraan toe:



"Lee heeft een prachtige visie voor de film, en het wordt er een die mensen cool gaan vinden. Ik denk niet dat mensen verwachten dat een tornadofilm zo'n verbluffende regie en camerawerk gaat bevatten."

Extra realisme
En hoewel er natuurlijk visuele effecten worden gebruikt om de tornado's tot leven te brengen, bevestigde O'Brian dat de opnames extra spannend waren omdat er werd gefilmd in een gebied dat vaker te maken krijgt met heftige tornado's:



"We hebben een tornadofilm gefilmd tijdens het tornadoseizoen in Tornado Alley. Dus dat brengt een stukje extra realisme met zich mee."

Twisters draait vanaf 19 juli wereldwijd in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair