'Furiosa: A Mad Max Saga' wordt een "ander beest" en een "odyssee"

'Furiosa: A Mad Max Saga' wordt een "ander beest" en een "odyssee"

De blockbuster speelt zich af over een periode van 15 jaar.

Gisteren kregen we een nieuwe foto te zien van Anja Taylor-Joy in Furiosa: A Mad Max Saga, waarin de actrice te zien is in de titelrol. Zij neemt hierbij het personage over van Charlize Theron in Mad Max: Fury Road.

Regisseur George Miller vergelijkt de nieuwe film nu ook met Fury Road. In een interview met Empire Magazine gaat hij in op de verschillen tussen de twee verhalen.

Een odyssee
"[Dit] verhaal is de saga van Furiosa," aldus Miller, "en hoe ze van huis wordt gehaald en de rest van haar leven probeert terug te komen. [In] Fury Road ontvouwt het verhaal zich gedurende drie dagen en twee nachten. Deze film [speelt] gedurende 15 jaar."

Miller is zich daarbij van bewust dat dit de nieuwe film een hele andere ervaring maakt. "Het is een ander beest," bevestigt hij. "Het heeft veel verschillende locaties. Het is een odyssee. Geen twijfel mogelijk."

Cast en release
Furiosa: A Mad Max Saga heeft verder rollen weggelegd voor Chris Hemsworth, Tom Burke en Nathan Jones. De film staat gepland voor een bioscooprelease op 23 mei. Bekijk hieronder nog eens de trailer.



NieuwsFilm

meest populair