Jack Quaid heeft inmiddels een TV- en filmcarrière achter de rug waar ouders Meg Ryan en Dennis Quaid trots op mogen zijn

Jack Quaid heeft inmiddels een TV- en filmcarrière achter de rug waar ouders Meg Ryan en Dennis Quaid trots op mogen zijn

Jack Quaid timmert al jaren aan de weg in Hollywood.

Als je een bekende en succesvolle vader of moeder hebt is het vaak moeilijk om in hun voetsporen te treden. Wat helemaal moeilijk is, is als zowel je vader als je moeder succesvol zijn. Toch is het Jack Quaid inmiddels aardig gelukt om een succesvolle carrière op te bouwen.

De ouders van Jack zijn namelijk niemand minder dan Dennis Quaid en Meg Ryan. Moeilijk om het succes van zijn ouders te herhalen, maar het is hem aardig gelukt.

Begin carrière
In het begin van zijn carrière had Jack uiteraard last van het feit dat zijn ouders grote sterren waren in Hollywood. Toch wist hij snel een rol te scoren in een best wel grote film.

In The Hunger Games speelde hij een kleine rol. Ook in het vervolg The Hunger Games: Catching Fire speelde hij mee.

Doorbraak
Zijn grote doorbraak kwam pas in 2019. Dat jaar kwam namelijk de serie The Boys uit. Inmiddels zijn daar al drie seizoenen van uitgekomen en komt komende zomer het vierde seizoen uit.


Zijn rol in deze serie betekende dus zijn doorbraak en heeft hem zeker geen windeieren gelegd. Zo speelde hij afgelopen zomer nog mee in een van de grootste films van de laatste jaren, Oppenheimer.

Vervolg
In de komende jaren gaan we vast nog veel meer horen van deze rijzende ster. En er staan al een aantal nieuwe projecten klaar. Te beginnen dus met het vierde seizoen van de successerie The Boys.


Maar er komt meer aan. Zo speelt hij de komende tijd mee in de films Heads of State en Nowhere Man. Genoeg om naar uit te kijken dus!

NieuwsFilm

meest populair