Zack Snyder over alle kritiek waar hij mee te maken krijgt: "ik ben het onderhand wel gewend"

Zack Snyder over alle kritiek waar hij mee te maken krijgt: "ik ben het onderhand wel gewend"

Al kan de regisseur niet begrijpen waarom zijn laatste film met de grond gelijk gemaakt wordt.

Zack Snyder heeft al de nodige sterk onthaalde films geleverd, maar niet al zijn films werden even goed onthaald. Zo werd zijn laatste blockbuster, Rebel Moon - Part One: Child on Fire, met de grond gelijk gemaakt. Hier blikt de regisseur nu op terug.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs over de hoofdrolspeelster van Sofia Boutella, die liet weten de film altijd te blijven verdedigen (het tegenovergestelde van Dakota Johnson, die haar eigen Madame Web nu al afbrandt).

Reactie
Snyder liet tijdens een recent gesprek weten dat zijn Rebel Moon meer bekeken is dan dé blockbuster van 2023, Barbie. Meer daarover lees je hier. Nu laat de filmmaker weten dat zijn films vaak onnodig veel kritiek krijgen.

Hoewel Snyder het nodige moois heeft geleverd, zoals 300 en Zack Snyder's Justice League, is de regisseur het inmiddels wel gewend dat hij ook vaak kritiek krijgt te verduren. Zo begint Snyder: "Ik heb eerlijk gezegd niet heel veel te zeggen over de reviews van mijn film".

Gewoonte
Snyder vervolgt: "Om een of andere reden is er altijd veel te doen over mijn films. Deze reacties zijn behoorlijk intens en zo is het altijd al geweest. Ik kan je wel vertellen dat de film niet alle kritiek verdient waar we nu mee te maken krijgen".


Ondanks het feit dat het eerste Rebel Moon-deel geen geweldig goede cijfers scoort op bijvoorbeeld IMDb en Rotten Tomatoes, werd de blockbuster wel veel bekeken op Netflix. Het lijkt er dus op dat de streamingdienst wel nog gewoon komt met het vervolg.

NieuwsFilm

meest populair