'Violent Night' en 'Nobody'-sequels krijgen veelbelovende updates

'Violent Night' en 'Nobody'-sequels krijgen veelbelovende updates

Producent deelt update over langverwachte vervolgen Nobody en Silent Night; Bob Odenkirk en David Harbour enthousiast.

Producent Kelly McKormick (The Fall Guy) deelde een hoopvolle update over twee langverwachte vervolgen. Nobody en Silent Night vorderen voorspoedig en zowel Bob Odenkirk als David Harbour zijn "enthousiast" om te gaan beginnen.

De producent onthulde dat één film voor einde van jaar misschien het licht kan zien: "Hopelijk, eerlijk gezegd, zelfs mogelijk aan het einde van dit jaar voor 'Nobody' 2 en aan het begin van volgend jaar voor Silent Night 2."

Silent Night 2
In 2022 werd Silent Night van actiefilmmeester-regisseur John Woo uitgebracht en ontving het veel lof van het publiek. De stakingen zorgden voor enige vertragingen, maar zaken zien er nu stuk beter uit.

De Russische Ilja Naischuller, die eerder Nobody regisseerde, zal ook de touwtjes in handen hebben voor Nobody 2. Naast Odenkirk speelt ook Connie Nielson (Justice League) weer mee in de film.

Succes van Nobody
Het vervolg op Nobody (2021) had ook een lange aanloop. Hoewel de film maar 15 miljoen dollar kostte, bracht het uiteindelijk meer dan 57 miljoen dollar op. Zeker in een tijd van coronamaatregelen was het dat extra indrukwekkend.




NieuwsFilm

meest populair