De cast van 'Irish Wish' over het geliefde romkom-genre: "mensen hebben een plek nodig om te ontsnappen en positief te zijn"

De cast van 'Irish Wish' over het geliefde romkom-genre: "mensen hebben een plek nodig om te ontsnappen en positief te zijn"

"Zeker bij Irish Wish gaat het om vertrouwen in jezelf, en niet afhankelijk zijn van anderen. Maak anderen niet tevreden om jezelf te plezieren," aldus Ed Speelers, die fotograaf James speelt in de romkom.

Irish Wish-acteurs Lindsay Lohan en Ed Speleers leggen in een interview met Cinemablend uit waarom romantische komedies zo geliefd blijven bij fans.

"Ik denk omdat we in een wereld leven waar zoveel gebeurt. En mensen hebben een plek nodig om te ontsnappen en positief te zijn, een time-out te nemen en te lachen en te huilen en even dingen vergeten," verklaart Lohan.

Hoop
"Ik denk dat ze hoop bieden. Ze bieden escapisme, ze bieden misschien een andere manier van denken," denkt co-ster Ed Speleers. "En heel vaak hebben we in romkoms iemand wiens leven in een situatie verkeert waarin hij zijn leven wil aanpassen. Of ze moeten zichzelf naar een hoger niveau tillen, of ze moeten iets over zichzelf ontdekken dat niet werkt."

In Irish Wish gaat het ook over iemand die haar leven aan wil passen. Maddie (Lindsay Lohan) wenst namelijk dat ze gaat trouwen met de verloofde van haar beste vriendin.

Zichzelf ontdekken
Maar wanneer haar wens uitkomt, realiseert Maddie zich al snel dat deze nieuwe realiteit misschien niet voor haar bestemd is en dat de knappe fotograaf (Ed Speleers) haar zielsverwant zou kunnen zijn.



"Zeker bij Irish Wish gaat het om vertrouwen in jezelf, en niet afhankelijk zijn van anderen. Maak anderen niet tevreden om jezelf te plezieren," aldus Ed Speleers.

Escapisme
Mocht je inderdaad even willen ontsnappen aan de realiteit? Dan is Irish Wish vanaf vandaag exclusief te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair