'The Marvels'-ster roept filmfanaten op de geflopte blockbuster alsnog te kijken

'The Marvels'-ster roept filmfanaten op de geflopte blockbuster alsnog te kijken

Teyonah Parris zegt dat we de Marvel-film op z'n minst een kans moeten geven.

De laatste tijd wordt er vaker gezegd dat filmfanaten superhelden-blockbusters moe zijn. Deze scoren namelijk heel wat minder dan enkele jaren geleden. Toch zegt actrice Teyonah Parris dat we haar film The Marvels een kans moeten geven als we dat nog niet gedaan hebben.

Recentelijk verscheen Sony's Madame Web. Deze is echter keihard geflopt. Hoofdrolspeelster Dakota Johnson maakt de film nu al met de grond gelijk, maar Parris, die in The Marvels te zien is als Monica Rambeau, hoopt dat cinefielen de Marvel-film nog een kans geven nu dat deze op Disney+ te zien is.

Reactie
Tijdens een recent interview laat zij zich hierover uit: "Ik hoop dat mensen de film gewoon een kans geven en deze op z'n minst uitproberen. Mocht je het na de eerste 10 à 15 minuten niks vinden dan is dat prima en kan je deze afzetten".

"Ik kan begrijpen dat tijd dierbaar is, maar wij hebben deze film met veel liefde gemaakt. Ons doel is om verhalen te leveren die ervoor zorgen dat je heel even de echte wereld kan verlaten en iets magisch en fantastisch meemaakt".

Mening
Parris vreest dat de nodige filmfanaten The Marvels op voorhand al hebben genegeerd en niet eens probeerden de blockbuster te kijken vanwege teleurstellende recensies. Zo vervolgt ze: "Je hoeft de film niet goed te vinden, dat is je recht, maar misschien moet je wel je eigen mening vormen".


"Als je de film goed vindt, dan is dat natuurlijk geweldig. Als je er geen fan van bent, zijn we nog steeds even goede vrienden en neem ik je niks kwalijk. Maar probeer hem wel uit voor jezelf!"

NieuwsFilm

meest populair