3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Bohemian Rhapsody (2018)
Regie: Bryan Singer | Cast: Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, e.a. | Kijk direct
Farrokh Bulsara heeft een simpel baantje op het vliegveld, maar droomt van veel meer. Hij wil doorbreken in de muziek. Bulsara richt samen met Brian May en Roger Taylor de band Queen op en verandert zijn naam in Freddie Mercury. Al snel merken ze dat hun muziek aanslaat. Queen brengt de ene na de andere hit uit en groeit uit tot een wereldwijde sensatie.



Love, Simon (2018)
Regie: Greg Berlanti | Cast: Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, e.a. | Kijk direct
De zestienjarige Simon wil in zijn laatste jaar op de middelbare school uit de kast komen. Hij twijfelt niet over zijn geaardheid, maar wel over het moment waarop hij het aan zijn familie en vrienden wil vertellen. Online bouwt Simon een relatie op met de anonieme 'Blue', die op dezelfde school blijkt te zitten. De grote vraag is natuurlijk wie Blue precies is.



The Monuments Men (2014)
Regie: George Clooney | Cast: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, e.a. | Kijk direct
Zeven Amerikaanse kunstkenners worden in opdracht van president Roosevelt naar Duitsland gestuurd om daar zoveel mogelijk door de nazi's geroofde kunstwerken te redden voordat deze worden vernietigd. Een haast onmogelijke missie, want de mannen zijn niet bepaald fit en geen getrainde soldaten.



NieuwsFilm

meest populair