Mark Wahlberg weigert operatie na het scheuren van zijn meniscus op filmset en werkt door

Mark Wahlberg weigert operatie na het scheuren van zijn meniscus op filmset en werkt door

Mark Wahlberg raakt gewond tijdens filmopnamen van Arthur The King door stunt op eerste dag.

Acteren is niet zonder risico's. Ook al train je nog zoveel. Dat merkte Mark Wahlberg op de eerste dag van de filmopnamen van Arthur The King. Hij raakte flink geblesseerd.

De 52-jarige acteur staat bekend om zijn moordende trainingsschema dat al ergens midden in de nacht begint. Over zijn blessure vertelde hij hier aan People: "Ik was aan het rennen en sprong van een lage rots af, maar landde verkeerd. Mijn knie knapte en ik bleek een meniscus gescheurd te hebben."

Liever oefenen
Hij vervolgde: "Na de röntgenfoto's wilde de arts opereren, want de knie kan verstijven. Maar ik dacht ik probeer de filmopnamen gewoon uit te zitten en dan zie ik wel. Ik doe liever corrigerende oefeningen versus een operatie. Opereren is niet mijn ding."

Mark treedt namelijk op als producer bij deze film en wilde de filmopnamen niet verder vertragen door een operatie met hersteltijd. Hij vond het geen gemakkelijke film en stond gepland voor meerdere stunts, zoals een zipline. Mark wist zich door de opnamen heen te worstelen zonder ingreep.

Zelf stunten
Hij vertelde over de zipline bij het ravijn: "Alles stond al klaar toen ik kwam. Ik had het dus niemand zien doen en ik had het zelf nog niet geoefend. Maar toch zeiden ze: 'Je gaat al met de cameraman'. Dat was best zenuwslopend." Hij vertelt meer in de YouTube-video van The Kelly Clarkson Show.



NieuwsFilm

meest populair