Acteur Billy Magnussen zegt wat we kunnen verwachten van live-action 'Lilo & Stitch'-remake

Acteur Billy Magnussen zegt wat we kunnen verwachten van live-action 'Lilo & Stitch'-remake

Het wordt niet zoals het origineel, al zijn er natuurlijk wel overeenkomsten.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de live-action remake van Bambi. Het is namelijk nog niet zeker of het hier wel van gaat komen, maar Lilo & Stitch komt er sowieso aan. Hier laat Billy Magnussen zich nu over uit.

Magnussen, o.a. bekend van No Time to Die en Roadhouse, heeft de rol van Pleakley weten te bemachtigen in de nieuwe Disney-film. De acteur laat nu weten hoe deze live-action remake verschilt van het origineel, dat verscheen in 2002.

Reactie
Zo zegt Magnussen: "Ik denk dat we de twee films niet met elkaar kunnen vergelijken. Ik heb genoten van het maken van deze film. Rideback is het production company van de nieuwe film. Samen hebben wij ook al aan 'Aladdin' gewerkt".

"In de kern is en blijft het wel hetzelfde verhaal, over het leggen van een connectie, een kind dat op zoek is naar een vriend. Zo een project moet je liefdevol benaderen om er iets moois van te maken. Ik ben dankbaar en vereerd dat ik hier een deel van mag uitmaken".

Cast
Buiten Magnussen zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Mai Kealoha als Lilo terwijl Chris Sanders opnieuw te horen zal zijn als Stitch. Sydney Elizebeth Agudong neemt de rol van Nani op zich, Zach Galifianakis die van Jumba en Courtney B. Vance die van Cobra Bubbles.



NieuwsFilm

meest populair