Drew Barrymore voelt zich schaamteloos vrij na haar echtscheiding: "Tijd is kostbaar"

Drew Barrymore voelt zich schaamteloos vrij na haar echtscheiding: "Tijd is kostbaar"

Drew Barrymore voelt zich bevrijd en schaamteloos na haar derde echtscheiding, geïnspireerd door Jennifer Lopez.

Drew Barrymore heeft een heel verleden aan kortstondige verliefdheden en huwelijken. Naarmate ze ouder wordt, merkt de actrice uit Charlie's Angels dat het gevoel van mislukking verdwijnt.

Eigenlijk voelt de 49-jarige ster zich schaamteloos vrij na haar derde echtscheiding. En dat besef komt door Jennifer Lopez. In haar nieuwe film This Is Me ... Now spot Jlo met haar vier echtscheidingen en haar eeuwige zoektocht naar liefde.

Een echtscheiding brengt schaamte
Drew vertelde: "Ik had zoveel schaamte rond mijn echtscheidingen. En toen gebeurde er iets waardoor ik dacht dat ik me niet meer zo wil voelen. Ik ben dat voorbij. Een echtscheiding is tijd sparen en tijd is het meest kostbare dat we hebben."

Ze vervolgde met: "Als je in een situatie zit die maar niet optimaal werkt, verbeteren we ons leven door verder te trekken. Ik heb geen schaamte meer rond een echtscheiding. Ik voel me bevrijd."

De schaamte voorbij
Ook zei ze over de beroemde ster: "Jlo, ik hou van je. Ik waardeer jou omdat je mensen de kracht geeft uit die schaamte te stappen." Drew vertelt meer in hetzelfde gesprek met Marie Osmond in de YouTube-video van haar The Drew Barrymore Show.



NieuwsFilm

meest populair