Moet je nog blijven zitten tijdens de aftiteling van 'Road House'?

Moet je nog blijven zitten tijdens de aftiteling van 'Road House'?

Je moet in ieder geval goed opletten, want het is zo weer voorbij...

De Road House-reboot van Doug Liman, met Jake Gyllenhaal dit keer in de hoofdrol, debuteerde afgelopen week op Prime Video en wordt over het algemeen redelijk positief ontvangen door de kijkers.

De film heeft geen enkel verband met het origineel van Patrick Swayze en is ook geen vervolg daarop. Wel geeft het zelf een klein sequel-voorzetje.

ATTENTIE: Spoilers, dus verder lezen op eigen risico!
Deze midcreditscène is heel kort, maar bevat wel een enorme onthulling over het lot van een bepaald personage dat dood werd geacht.

De credits zijn in feite een mix van beelden uit de film en geanimeerde titelkaarten. Bijna al het beeldmateriaal is eerder te zien. Het allerlaatste shot is echter spiksplinternieuw en verandert enigszins het einde.

Knox heeft het laatste gevecht overleefd
In de climax neemt Gyllenhaals Dalton het op tegen Knox, de psychotische slechterik gespeeld door MMA-vechter Conor McGregor. Dalton steekt Knox verschillende keren met een mes en dit lijkt hem voorgoed te doden.


De midcreditscène toont een chaos in een ziekenhuis die Knox veroorzaakt waarna hij de deuren opent en weg marcheert door de puinhoop die hij heeft gecreëerd, duidelijk klaar om terug te keren.

NieuwsFilm

meest populair