"Ik heb een geweldig idee": Regisseur Wes Ball over zijn visie voor 'The Legend of Zelda'-verfilming

"Ik heb een geweldig idee": Regisseur Wes Ball over zijn visie voor 'The Legend of Zelda'-verfilming

Maar, voordat we de gameverfilming in de bioscoop te zien krijgen is Wes Ball eerst bezig met een verhaal in een ander koninkrijk dan Hyrule.

Nintendo en Sony Pictures kondigden in november 2023 aan dat er wordt gewerkt aan een live-action The Legend of Zelda-film geregisseerd door Wes Ball.

Wes Ball onthult in een interview met Total Film wat zijn plannen zijn voor de live-action gameverfilming.

Leuk en speels
"Ik heb een geweldig idee. Ik heb er heel lang over nagedacht hoe cool een 'Zelda'-film zou zijn en ik wil de grootste verlangens van mensen vervullen."

"Ik weet dat deze (Zelda)-franchise belangrijk is voor mensen en ik wil dat het een serieuze film wordt. Een echte film die mensen een ontsnapping kan bieden. Het moet aanvoelen als iets echts. Iets serieus en cools, maar ook leuk en speels," aldus Ball.

Maar eerst een verhaal in een ander koninkrijk dan Hyrule
Maar voordat we de gameverfilming in de bioscoop kunnen zien is de regisseur nog druk bezig met Kingdom of the Planet of the Apes, die vanaf 8 mei in de Nederlandse bioscopen te zien is.



Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich jaren na het bewind van Ceasar af en gaat over een jonge aap die op een reis gaat die hem ertoe zal brengen alles wat hij over het verleden heeft geleerd in twijfel te trekken en keuzes te maken die een toekomst voor zowel apen als mensen zullen bepalen.

NieuwsFilm

meest populair