Ben Affleck ziet er jaren jonger uit met zijn compleet afgeschoren baard

Ben Affleck ziet er jaren jonger uit met zijn compleet afgeschoren baard

Ben Affleck heeft zijn baard afgeschoren en zal waarschijnlijk binnenkort weer op een filmset te zien zijn.

Ben Affleck heeft net wat jaren afgeschoren met zijn baard. En dat betekent haast maar één ding: de ster uit Air en The Batman zal weer op een filmset te zien zijn.

Intussen is de media gewend dat Ben tussen de filmprojecten door een baard laat groeien, totdat hij weer ingepland staat voor een film. Hieronder in de YouTube-video van OK! Magazine is te zien dat de deels grijze baard er compleet af is. De 51-jarige acteur en producer wint er heel wat jaren op.

Charmante prins
Het lijkt er op dat zijn vrouw Jennifer Lopez haar charmante prins weer even terugheeft. Ben heeft nog niet verteld waar hij aan gaat werken. Maar dikke kans is dat het gaat om het vervolg op The Accountant. Ben speelde daarin een wiskundig genie met een crimineel netwerk.

De ster heeft hard moeten werken aan zijn gezondheid, maar lijkt op de goede weg te zijn. Op de foto's lijkt hij fitter dan hij in tijden is geweest. Misschien heeft Jlo hem toch zover wat beter op zichzelf te letten. Dat kan haast niet anders met zo'n fitte vrouw in huis.

Nieuw verhaal
Geruchten over een vervolg op de thriller uit 2016 doen al even de ronde. Regisseur Gavin o'Connor werkt in elk geval al even aan het vervolg. Dikke kans dat zij fans van dat verhaal nu extra blij maken.



NieuwsFilm

meest populair