3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van scifi-epos tot parel van Wes Anderson: deze leuke en goede films zijn nu te streamen.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Dune (2021)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, e.a. | Te zien op: HBO Max
Paul Altreides, een begaafde jongeman die beschikt over bovennatuurlijke krachten, komt uit een adellijke familie die de macht toegewezen krijgt over Arrakis. Alleen op deze gevaarlijke woestijnplaneet is een kostbaar goedje te vinden dat door enorme zandwormen wordt geproduceerd. Al snel krijgt de familie te maken met opstandige Fremen, de oorspronkelijke bevolking van Arrakis, en andere tegenstanders.



Asteroid City (2023)
Regie: Wes Anderson | Cast: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
1955. In een Amerikaans woestijnstadje vindt een conventie plaats voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders bij elkaar komen voor kameraadschap en een wetenschappelijke competitie. Het programma wordt echter even gruwelijk als spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.



The Devil All the Time (2020)
Regie: Antonio Campos | Cast: Tom Holland, Robert Pattinson, Riley Keough, e.a. | Te zien op: Netflix
Arvin Russell, de zoon van een oorlogsveteraan, is grootgebracht op het afgelegen platteland. Hij is een jongeman van goede wil, maar wordt vrijwel dagelijks geconfronteerd met het kwaad dat in alles en iedereen lijkt te schuilen. In een poging om zijn naasten en zichzelf te beschermen, krijgt hij te maken met een smeerlap van een dominee, corrupte sheriff en rondtrekkend moordenaarsechtpaar.



NieuwsFilm

meest populair