Actrice Teyonah Parris heeft goede hoop voor jonge Marvel-fans

Actrice Teyonah Parris heeft goede hoop voor jonge Marvel-fans

De vertolkster van Monica Rambeau wil een positieve boodschap uitstralen...

Teyonah Parris hoopt dat toekomstige generaties The Marvels nog gaan zien en ook hun dromen kunnen verwezenlijken. Onlangs interviewde IGN de actrice over haar tijd in het MCU tot nu toe.

Daarin kwam het idee van representatie en de effecten ervan op jonge fans ter sprake. Want al jaren zijn er soms enorme momenten geweest waarin kinderen zichzelf zagen in de media die ze consumeerden.

Herinneringen tijdens de kindertijd
Met het Phase 4/5 aanbod zijn er meer mogelijkheden om een grotere verscheidenheid aan verhalen te zien. Parris gelooft dat de komende generatie gebruik zal maken van herinneringen die ze hebben opgedaan:

"Daar ben ik dankbaar voor. Ik ben opgewonden dat mijn kind de inhoud krijgt die hij nodig heeft. Op dit moment is er in de superheldenruimte zoveel opengegaan om diverser te zijn en te laten zien dat superhelden op ieder van ons kunnen lijken met situaties die bekend en bijzonder zijn".

Dat 'zien' wordt een dingetje
Tot slot ging Parris ook in op de negatieve aandacht die The Marvels kreeg en vroeg iedereen hem nog steeds niet had gezien om deze een eerlijke kans te geven. Tenslotte waren kijkers op Disney+ achteraf toch verrast.NieuwsFilm

meest populair