IMDb-ranking explodeert: Jerry Seinfelds regiedebuut stijgt bijna 4000(!) plekken

IMDb-ranking explodeert: Jerry Seinfelds regiedebuut stijgt bijna 4000(!) plekken

Enkele dagen nadat de trailer van 'Unfrosted' verscheen is deze enorm populair op de grote filmwebsite.

Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om erachter te komen welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat deze maar liefst bijna 4000(!) plekken steeg.

Het gaat hier om Unfrosted van Jerry Seinfeld. Laatstgenoemde is al jarenlang actief in de entertainment-wereld, maar dit geldt als zijn regiedebuut. Eerst wisten nog maar weinig mensen van deze film af, maar daar heeft de trailer verandering in gebracht.

Populair
Enkele dagen geleden verscheen de eerste trailer van de Netflix-film. Deze werd in een mum van tijd miljoenen keren bekeken. Dat valt ook te zien aan de IMDb-rating: deze staat nu op plek 18 in de 'Most Popular Movies'-lijst, nadat deze maar liefst 3906 plekken steeg.

Het komt wel eens voor dat een film enkele tientallen of zelfs honderden plekken stijgt (zoals Bad Boys: Ride or Die, die sinds zijn recente trailer ook 515 plekken steeg) maar duizenden plekken komt zo goed als nooit voor.

Verhaal
Seinfeld neemt niet alleen de regie voor zijn rekening maar ook de hoofdrol. Unfrosted gaat over de rivaliteit tussen Kellogg's en Post Cereal over wie als eerste de pop-tart gaat produceren. Mocht je de trailer gemist hebben dan kun je deze alsnog hieronder zien.


Naast Seinfeld spelen ook andere bekende komedianten en acteurs in de komische biografie, zoals o.a. Hugh Grant, Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Max Greenfield, Daniel Levy, Bill Burr, James Marsden en Thomas Lennon. De film zal volgende maand al te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair