Jake Gyllenhaal sluit meerdere-films-contract; 'Road House 2' in aantocht?

Jake Gyllenhaal sluit meerdere-films-contract; 'Road House 2' in aantocht?

Zijn studio 'Nine Stories' is een pact aangegaan met Amazon MGM Studios...

Afgelopen week maakte Prime Video een recordbrekende mijlpaal bekend voor Road House van Doug Liman, waarbij werd vermeld dat de reboot in twee weken tijd 50 miljoen kijkers heeft getrokken.

Nu heeft de hoofdrolspeler van de film, Jake Gyllenhaal, een first-look deal getekend voor meerdere toekomstige projecten. Het pact is tussen zijn eigen productiebedrijf 'Nine Stories' en Amazon MGM Studios.

'Road House 2'
De overeenkomst is gesloten voor titels met exclusieve verhalen voor de streamingdienst die geproduceerd zullen worden door 'Nine Stories' voor zowel bioscoop- als streamingrelease.

Zou dit contract ertoe kunnen leiden dat Gyllenhaal Road House 2 maakt? En keert regisseur Liman dan ook weer terug nadat hij absoluut niet blij was met de beslissing om het geheel niet in de bioscoopzalen te vertonen?

Never change a winning team
Gyllenhaal zelf kan in elk geval niet wachten: "Ik heb het afgelopen jaar met Amazon MGM Studios aan twee projecten gewerkt en beide keren waren ze een geweldige partner. Hun toewijding aan het maken werkt aanstekelijk en ik bewonder hun toewijding aan fans wereldwijd".



NieuwsFilm

meest populair