De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Law Abiding Citizen (2009)
Regie: F. Gary Gray | Cast: Gerard Butler, Jamie Foxx, Colm Meaney, e.a. | Kijk direct
Clyde is een getraumatiseerd man na de brute inbraak in zijn huis waarbij zijn vrouw en dochtertje zijn vermoord. Zijn woede en frustratie komen naar buiten wanneer de dader door een juridische deal niet de straf krijgt die hij verdient. Clyde laat het er niet bij zitten en zint op wraak.Top Five (2014)
Regie: Chris Rock | Cast: Chris Rock, Rosario Dawson, Gabrielle Union, e.a. | Kijk direct
Andre Allen was vroeger een stand-upcomedian maar tegenwoordig vooral succesvol als filmster. Een onverwachte ontmoeting met journalist Chelsea Brown in zijn woonplaats New York City leidt ertoe dat hij zijn voormalige carrière en verleden onder de loep neemt. Brown volgt de komiek een dag en confronteert hem met allerlei zaken.Now You See Me (2013)
Regie: Louis Leterrier | Cast: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, e.a. | Kijk direct
Vier goochelaars weten voor een uitverkochte zaal in Las Vegas een bank leeg te roven in Parijs en delen de buit uit aan hun publiek. FBI-agent Dylan Rhodes en zijn Interpolcollega Alma Dray krijgen de opdracht om de bende te vangen, maar dat is lastiger dan gedacht wanneer je het opneemt tegen een groep meesterillusionisten.NieuwsFilm

meest populair