Eén dag na Jonathan Kent heeft 'Superman' ook zijn Martha Kent te pakken

Eén dag na Jonathan Kent heeft 'Superman' ook zijn Martha Kent te pakken

De vierde actrice die het personage op het grote scherm gaat vertolken...

Het gaat rap met de casting voor James Gunn zijn Superman-bewerking voor het aanstaande DCU. Nadat gisteren de acteur voor Jonathan Kent werd onthuld, is nu zijn vrouw Martha gevonden.

Neva Howell, een karakteractrice die bekend staat om haar rollen in films als Diary of a Wimpy Kid en Logan Lucky, heeft zich naar verluidt bij de castleden gevoegd als de moeder van Clark Kent (David Corenswet).

Momenteel in productie
'TheWrap' bracht het naar buiten. Gunn zelf heeft nog niet gereageerd, maar aangezien Pruitt Taylor Vince het vorige bericht over zijn eigen casting op social media deelde, kunnen we aannemen dat het klopt.

Martha Kent werd eerder op het witte doek gespeeld door Phyllis Thaxter (Superman: The Movie), Eva Marie Saint (Superman Returns) en driemaal Diane Lane in het inmiddels beëindigde DC Extended Universe.

Vanaf juli 2025 in de bioscoop
Er is nog maar weinig bekend over het nieuwste avontuur voor de Man van Staal, behalve dat het om een versie van de Kryptoniaan gaat die zich al lang en breed in zijn rol als beschermer van de wereld heeft gevestigd en tevens een netwerk aan bondgenoten heeft die hij kan inschakelen, zoals daar zijn Metamorpho, Hawkgirl, Green Lantern en Mister Terrific.



NieuwsFilm

meest populair