Ryan Reynolds verklapt welke acteur hem het meest inspireert in het leven zelf

Ryan Reynolds verklapt welke acteur hem het meest inspireert in het leven zelf

Ryan Reynolds eert Michael J. Fox in Time's lijst van 100 meest invloedrijke mensen.

Michael J. Fox staat in de nieuwe, jaarlijkse Time-lijst van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld. Ryan Reynolds schreef ter ere van de ster een mooi tribuut, waaruit duidelijk wordt dat hij belangrijke levenslessen leert van de oudere ster.

Zo schreef de 47-jarige acteur uit Deadpool hier in het artikel van Time onder meer: "Ik leerde Mike 17 jaar geleden kennen. Het zou wat lui zijn om hem te karakteriseren als de kampioen van onderzoek naar Parkinson op deze planeet. Hij liet mijn vader zich minder alleen voelen."

Nog een generatie
Ryan vervolgde over de 62-jarige acteur uit Back to the Future: "Het zou wat lui zijn om hem te zien als een filmster die het leven van mensen over de hele planeet vormde met zijn pakkende humor en charmes. Hij is de som van dit alles en meer."

Ook schreef hij: "Vorig jaar keek ik met mijn 8-jarige dochter naar Back to the Future. Het is haar favoriete film geworden. Voor nu is dat genoeg voor mij - en haar. Nog een kind van nog een generatie ziet wat ik zie."

Vallen en vliegen
Hij besloot met: "Ik hoef haar niet te vertellen hoe zij medeleven moet tonen zoals Mike dat kan. Ik hoef haar niet te leren hoe ze verhalen moet vertellen zoals Mike dat kan. Ik mag haar vertellen hoe ze vaak mag vallen, want dat is de beste manier om te vliegen."Meer in de YouTube-video van E!News

NieuwsFilm

meest populair