'Speak No Evil'-acteur Scoot McNairy is razendenthousiast over de horror-remake en "fenomenale" James McAvoy

'Speak No Evil'-acteur Scoot McNairy is razendenthousiast over de horror-remake en "fenomenale" James McAvoy

"Hij is gewoon een geweldige acteur om elke dag naar te kijken. Dus Ik heb echt een geweldige tijd gehad om met hem samen te werken," aldus McNairy

Acteur Scoot McNairy vertelt aan Movieweb over zijn ervaringen bij het werken aan de Amerikaanse remake van de Deense horrorthriller Gæsterne (The Guests) uit 2022, beter bekend als Speak No Evil.

"Ik kon niet opgewondener zijn. Ik had de gelegenheid om er al naar te kijken, en het is echt goed gedaan," aldus de acteur.

Het is anders
McNairy vertelt: "Het tempo is ongelooflijk. Het beweegt heel snel en het is anders dan de originele Deense film. James Watkins (de regisseur) heeft zo'n interessante film in elkaar gezet en de cast was geweldig."

Naast McNairy maken ook James McAvoy, Mackenzie Davis, Aisling Franciosi, Alix West Lefler en Dan Hough ook deel uit van de cast.

Fenomenaal
Vooral van McAvoy is McNairy vol lof: "James McAvoy was absoluut fenomenaal in elke opname. Ik bedoel, er zijn zoveel dingen die hij deed die geweldig waren en die de film niet haalden.""Hij is gewoon een geweldige acteur om elke dag naar te kijken. Dus Ik heb echt een geweldige tijd gehad om met hem samen te werken."

Speak No Evil is vanaf 12 september in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair