3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Gray Man (2022)
Regie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Kijk direct
Courty Gentry wordt in de gevangenis gerekruteerd door de CIA. Hij blijkt een begaafd sluipschutter en wordt ingezet om aantal dodelijke opdrachten uit te voeren. Hij wordt echter dwarsgezeten door ene Lloyd Hansen, een onberekenbare eenling. Gelukkig is Dani Miranda, eveneens een agente, daar om hem te helpen.Baby Driver (2017)
Regie: Edgar Wright | Cast: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, e.a. | Kijk direct
Baby, die lijdt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn muziek, heeft een grote schuld open staan bij een crimineel. Om deze af te lossen, werkt hij als bestuurder van vluchtauto's tijdens bankovervallen. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen. Maar dan gaat het mis.Leave the World Behind (2023)
Regie: Sam Esmail | Cast: Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, e.a. | Kijk direct
Amanda en Clay hebben een villa gehuurd voor een weekendje weg met hun kinderen Archie en Rose. Hun rust is abrupt verstoord wanneer er 's nachts twee vreemden - G.H. en zijn dochter Ruth - voor de deur staan met slechts nieuws. Zij beweren dat er groot gevaar dreigt in de vorm van cyberaanval en zoeken onderdak. Vanaf dan wordt de situatie met de minuut spannender.NieuwsFilm

meest populair