Kate Hudson helpt haar broer met social media: "Blokkeer die mensen gewoon"

Kate Hudson helpt haar broer met social media: "Blokkeer die mensen gewoon"

Kate Hudson deelt hoe ze omgaat met internettrollen en adviseert haar broer hetzelfde te doen.

Broers zijn tof en zusjes ook. Dat gaat in elk geval op bij Kate Hudson en Oliver Hudson. Kate vertelde recent aan haar volgers op social media hoe zij omgaat met internettrollen en adviseerde haar broer hetzelfde te doen.

Terwijl ze make-up aanbracht in een TikTok-video, vertelde de actrice uit Glass Onion onder meer: "Hij vertelde hoe hij niets durfde terug te zeggen, omdat mensen het negatief konden vinden en ik zei: Wat maakt het uit? Maar later dacht ik: Het maakt wel uit."

Niet de moeite
Kate vervolgde met: "Het is niet fijn als mensen iets uit verband rukken of negatief zijn over iets dat je doet en gaan bekritiseren en overanalyseren. Je moet daar aan wennen, want mensen kunnen zo gemeen zijn."

Ook zei ze: "Maar die mensen bestaan vaak niet. Ze hebben geen volgers. Ze plaatsen niets. Het is een trol of gewoon niemand. Het kost jou energie om dat te onderzoeken en dat kan uitputten en is dus niet de moeite waard."

Blokkeer ze gewoon
Kate besloot met: "Mensen die dat doen zijn jaloers of ziek of ongelukkig of verveeld of iemand met wie je niet bevriend zou moeten zijn. Zij verrijken je leven niet, dus blokkeer hen gewoon. Doe dat ook bij mensen die zeggen dat jij beter bent dan een ander. Ook die zijn niet fijn."

@thekatehudson Random thinkings.... ? BLOCK THE NEGATIVE SEEKERS ? They take too much undeserved energy ??? #makeuptalk ? original sound - Kate Hudson


NieuwsFilm

meest populair