Van buitenbeentjes naar motorbende: de nieuwste trailer van 'The Bikeriders'

Van buitenbeentjes naar motorbende: de nieuwste trailer van 'The Bikeriders'

De trailer geeft een goed beeld van familiegevoel, liefde, onderlinge relaties, felheid, kameraadschap en wat brandstichting.

De nieuwste trailer van The Bikeriders laat de hoogte en dieptepunten zien van 'The Vandals', een motorclub die regelrecht uit de jaren '60 is komen rijden.

Deze motordrama wordt geregisseerd door filmmaker Jeff Nichols en is gebaseerd op het gelijknamige fotoboek uit 1967 van fotojournalist Danny Lyon.

Buitenbeentjes
The Bikeriders volgt de opkomst van de motorclub. Aanvankelijk dient de club als een ontmoetingsplaats voor buitenbeentjes, maar later ontwikkelt deze zich tot een ware verwoestende motorbende.

Johnny, gespeeld door Tom Hardy: "Ik heb erover nagedacht: ik kan deze club voor altijd leiden. Ik heb dit vanuit het niets opgebouwd. Dit is onze familie."

Brandstichting
De nieuwste trailer geeft een goed beeld van familiegevoel, liefde, onderlinge relaties, felheid, kameraadschap en wat brandstichting.



De leden van de motorclub en aanvullende buitenbeentjes worden o.a. gespeeld door Hardy, Austin Butler, Jodie Comer, Michael Shannon, Damon Herriman, Norman Reedus, Boyd Holbrook, Beau Knapp en Karl Glusman.

The Bikeriders zullen op 4 juli de Nederlandse bioscopen binnenrijden.

NieuwsFilm

meest populair