'Wonder Woman'-regisseuse Patty Jenkins heeft slecht nieuws: 'Het derde deel is dood'

'Wonder Woman'-regisseuse Patty Jenkins heeft slecht nieuws: 'Het derde deel is dood'

Volgens de filmmaakster heeft het DC geen interesse in een nieuw avontuur over de Amazone Diana.

Sinds James Gunn en Peter Safran werden aangesteld als de grote nieuwe bazen van DC vinden er de nodige veranderingen plaats bij de superheldenstudio. Veel filmfanaten hopen dat het nog zal komen van een derde Wonder Woman-film, maar Patty Jenkins komt nu met slecht nieuws.

Jenkins, de regisseuse van de eerste twee Wonder Woman-films, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Gal Gadot, zegt dat het niet zal komen van een derde avontuur met de geliefde superheldin. Volgens de filmmaakster heeft DC hier geen interesse in.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Jenkins zich er over uit: "Wonder Woman maakt op dit moment geen deel uit van het nieuwe DC. Misschien is dit alleen maar van korte duur, maar het zou ook kunnen dat ze helemaal niet meer terugkeert..."

"De veranderingen bij DC zijn niet makkelijk. James en Peter moeten hun eigen plannen volgen. Ik weet niet wat dit inhoudt en waarom ze doen wat ze doen, maar ik heb wel sympathie voor ze. Het is een behoorlijke lastige en zware taak, dit allemaal te plannen".

Mogelijkheden
Hoewel Jenkins een van de grootste namen was die DC al snel verliet toen Gunn en Safran de boel overnamen, biedt dit ook mogelijkheden. De regisseuse lijkt vanwege haar vrije agenda nu in een keer weer tijd te hebben om zich te storten op haar Star Wars-film, genaamd Rogue Squandron.


Ook doet er een gerucht de ronde dat de voormalige Superman, Henry Cavill, en de Black Adam-spierbundel, Dwayne Johnson, misschien zelfs wel het MCU komen versterken. Naar verluidt ziet Marvel het wel zitten om Cavill te casten als Captain Britain, terwijl Johnson in verband wordt gebracht met de rol van Apocalypse.

NieuwsFilm

meest populair