Amazon bevestigt: keiharde actiefilm 'Road House' krijgt een vervolg

Amazon bevestigt: keiharde actiefilm 'Road House' krijgt een vervolg

Er is nog geen nieuws bekend over wie van de cast of crew zal terugkeren voor het tweede deel.

Er komt een tweede Road House-film aan. Dat heeft Amazon bevestigd. Het eerste deel werd naar verluidt bijna 80 miljoen keer bekeken via streamingdienst Prime Video.

De film was een remake van de klassieker uit 1989 en werd geregisseerd door Doug Liman. Liman was het er niet mee eens dat de film niet in de bioscoop werd uitgebracht en had dan ook zeer publiekelijk ruzie met Amazon: het is nog onbekend of hij het vervolg gaat regisseren.

Verhaal
In Road House volgen we Elwood Dalton (Jake Gyllenhaal), een voormalige UFC-vechter die een baan aanneemt als uitsmijter van een bar. Die bar wordt constant lastiggevallen door een motorbende.

Elwood ontdekt uiteindelijk een crimineel plot, wat hem oog in oog brengt met vechtersbaas Knox (Conor McGregor). Het resultaat hiervan is een opeenstapeling van keiharde actiescènes.

Nog niks bekend
Een eventuele terugkeer van zowel Gyllenhaal als McGregor is ook niet bekend, al lijkt het wel waarschijnlijk. Road House nog niet gezien? Bekijk hieronder dan de trailer en ga naar Prime Video voor de volledige film.NieuwsFilm

meest populair