Eindelijk een bloederige haaienthriller? Tommy Wirkola (Violent Night) is ermee bezig

Eindelijk een bloederige haaienthriller? Tommy Wirkola (Violent Night) is ermee bezig

Het wordt ook wel eens tijd voor wat expliciete slachtpartijen van het beroemde roofdier...

Op de markt van Cannes is momenteel één haaienfilm in omloop, namelijk een derde deel in de '47 Meters Down'-franchise, getiteld The Wreck. Maar Variety meldt nu over nóg een haaienproject.

Het gaat hier om een project dat nog geen titel heeft, maar wel een regisseur, namelijk Tommy Wirkola (bekend van het bloederige Dead Snow, Hansel & Gretel: Witch Hunters, Violent Night).

Eerste castlid in gesprek
Er wordt ook in het rapport gemeld dat de 29-jarige actrice Phoebe Dynevor (Bridgerton, Fair Play) aan de onderhandelingstafel zit om de hoofdrol te gaan spelen.

Zoals gewoonlijk worden plotdetails geheim gehouden, maar de productie zal ergens in de zomer van start gaan in Australië. En met iemand als Wirkola zal er zeker niet bezuinigd gaan worden op bloed!

'Violent Night 2'
Verder bevestigde Wirkola een vervolg op zijn succesvolle Violent Night met de gewelddadige Kerstman van David Harbour. Sowieso gaan hij en terugkerende scriptschrijvers Pat Casey en Josh Miller ideeën gaan gebruiken die de eerste film niet gehaald hebben, zoals de Noordpool, Mrs. Claus en een leger elfen.NieuwsFilm

meest populair