Horror verovert Netflix: deze 3 angstaanjagende films laten je goed schrikken

Horror verovert Netflix: deze 3 angstaanjagende films laten je goed schrikken

3 films waar het wel eens heel erg slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Smile

Regie: Parker Finn | Hoofdrollen: Kal Penn, Kyle Gallner, Jessie Usher | Kijk nuNadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.

Missing

Regie: Nicholas D. Johnson| Hoofdrollen: Nia Long, Joaquim de Almeida, Storm Reid| Kijk nuAls haar moeder (Nia Long) tijdens een vakantie in Colombia met haar nieuwe vriend verdwijnt, gaat June (Storm Reid) op zoek naar antwoorden. Gehinderd door internationale bureaucratie maakt June duizenden kilometers verderop in Los Angeles creatief gebruik van alle moderne technologie die tot haar beschikking staat om haar moeder te vinden voordat het te laat is. Maar haar digitale detectivewerk levert langzaamaan meer vragen op dan antwoorden. Haar moeder blijkt veel geheimen te hebben en dat zorgt ervoor dat June mogelijk zelf ook gevaar loopt.

The Strays

Regie: Nathaniel Martello-White | Hoofdrollen:
Justin Salinger, Ashley Madekwe, Caroline Martin | Kijk nuNeve is de adjunct-directeur van een privéschool. Ze heeft een goed leven en woont met haar man Ian en tienerkinderen Sebastian en Mary in een mooi huis in een idyllisch plattelandsstadje. Maar haar zorgvuldig opgebouwde leven in de hogere middenklasse begint te ontrafelen met de komst van twee schimmige figuren uit haar verleden, Abigail en Marvin.

NieuwsFilm

meest populair