Jessica Biel verdedigt haar omstreden TikTok-video met extreem schoonheidsadvies

Jessica Biel verdedigt haar omstreden TikTok-video met extreem schoonheidsadvies

Jessica Biel wordt bekritiseerd om haar extreme zoutbad vóór het MET-gala.

Jessica Biel voelt zich in het nauw gedreven door een video die zij vorige week op haar TikTok plaatste. Dat ging over een zoutbad dat zij nam als voorbereiding op het belangrijke MET-gala.

De actrice uit de remake van Total Recall droeg geen spoor make-up en had alleen een badjas om. Ze vertelde in het filmpje: "Ik weet dat er mensen zijn die vlak voor het MET-gala lekker gaan feesten. Ik heb daar alle respect voor. Maar dit is wat ik doe vlak voor het MET-gala."

Erg veel Epsom zout
De ster liet zien dat ze een bad vol liet lopen met heet water. Daarna ging daar 10 kilo Epsom zout in. Ze telde 20 zakken en zei: "Echt waar. Zo heet als je verdraagt, 30 minuten in bad en daarna veel water drinken en vroeg naar bed. Tot morgen!"

Het commentaar barstte los, waardoor haar extreme schoonheidsadvies viraal ging. Een zoutbad zou niet voor iedereen geschikt zijn en velen vinden zoveel zout in een eenmalig bad decadent aanvoelen. Hier was sprake van verspilling, want een kopje zout had genoeg moeten zijn.

Goed ontspannen daarna
In een interview met The View dat hier in deze YouTube-video te zien valt, zei ze verdedigend: "Het geeft een ontspannen gevoel. Ik sliep goed en begon kalm aan mijn dag." Ze zag er bij het gala in elk geval betoverend uit.

@jessbiel While the kids are out partying, I am in soaking ? #MetGala ? original sound - Jessica Biel


NieuwsFilm

meest populair