'Road House 2' heeft al de perfecte schurk (en het is NIET Conor McGregor)

'Road House 2' heeft al de perfecte schurk (en het is NIET Conor McGregor)

De vechter van Jake Gyllenhaal krijgt dit keer een andere tegenstander...

Vorige week kwam er leuk nieuws naar buiten voor de fans van de remake Road House eerder dit jaar. De keiharde actiefilm krijgt namelijk een vervolg waarvoor in ieder geval Jake Gyllenhaal terugkeert in de hoofdrol.

De terugkeer van het personage Knox (gespeeld door Conor McGregor) wordt echter in twijfel getrokken vanwege een Instagrampost waarin hij iedereen feliciteerde en veel succes wenste met het vervolg.

Vervanger
Hoewel dit niet meteen bevestigt dat hij zijn rol als Knox niet herneemt, roept het wel de vraag op wie de hoofdslechterik van Road House 2 zou kunnen worden. En die lijkt al zo goed als geïntroduceerd. Zo was Ben Brandt (Billy Magnussen) de plaatselijke misdaadbaas van het verhaal.

Ben had de leiding omdat zijn vader in de gevangenis zat, maar vanuit daar controleerde die nog steeds alle zaken en oefende veel invloed uit. Hij belde vaak, maar Ben negeerde hem en daardoor was zijn vader degene die Knox inhuurde, omdat hij zijn zoon niet vertrouwde.

Motivatie
Aan het einde van Road House werd Ben gedood door Knox. Knox werd ook verondersteld dood te zijn, maar bleek het te hebben overleefd in een post-credit-scène en Gyllenhaals Dalton was springlevend, wat genoeg reden is voor Ben's vader om wraak te willen voor de aangerichte schade.NieuwsFilm

meest populair