4 epische scifi-films om vanavond te kijken

4 epische scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag vier scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Ex Machina (2014)
Regie: Alex Garland | Cast: Alicia Vikander, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, e.a. | Te zien op: Netflix / SkyShowtime
Caleb is een jonge, verlegen programmeur binnen een groot internetbedrijf. Hij wordt door zijn excentrieke baas Nathan uitgenodigd om in diens afgelegen villa mee te werken aan een experiment. Caleb wordt uitgedaagd om de menselijkheid te testen van de bovenmenselijk intelligente robot Ava. Maar wat een experiment is voor Caleb en Nathan, is voor Ava een strijd om te overleven.Ad Astra (2019)
Regie: James Gray | Cast: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, e.a. | Te zien op: Disney+ / Netflix
Astronaut Roy McBride reist naar de uithoeken van het zonnestelsel in een poging zijn vermiste vader, die ooit zijn gezin achter voor een zoektocht naar buitenaards leven, te vinden en een mysterie ontrafelen dat het voortbestaan van de aarde in gevaar brengt. Zijn reis geeft hem nieuwe inzichten in de ware bestaansredenAvatar: The Way of Water (2022)
Regie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, e.a. | Te zien op: Disney+
Kolonel Quaritch is teruggekeerd als Na'vi-avatar en zint op wraak. Pandora wordt opgejaagd met groot militair geschut. Jake, Neytiri en hun kinderen besluiten dat ze er goed aan doen om onder te duiken en sluiten zich aan bij een zeeclan. Een enorme confrontatie volgt met het water als strijdtoneel.The Maze Runner (2014)
Regie: Wes Ball | Cast: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Will Poulter, e.a. | Te zien op: Disney+ / Netflix
Thomas wordt wakker in een lift. Hij kan zich praktisch niets herinneren en blijkt samen met een groep andere jongens gevangen te zitten in een ongekend groot doolhof. Alleen door fragmenten van zijn verleden te verzamelen met aanwijzingen die hij in het doolhof vindt, kan Thomas zijn ware doel en een manier om te ontsnappen zien te vinden.NieuwsFilm

meest populair