Glen Powell is optimistisch over 'Captain Planet' met steun van Leonardo DiCaprio

Glen Powell is optimistisch over 'Captain Planet' met steun van Leonardo DiCaprio

De 'Top Gun: Maverick'-ster zegt dat het een behoorlijk lang proces.

Glen Powell is een alsmaar grotere naam in Hollywood aan het worden. De acteur heeft de rollen dan ook voor het oprapen, maar hij hoopt zelf dat het komt van zijn Captain Planet-film, waar nu al jarenlang over gesproken wordt.

Powell, o.a. bekend van Top Gun: Maverick en de recente Hit Man, is ook actief als schrijver. Al een lange tijd geleden vernamen we dat hij mede verantwoordelijk zou zijn voor het Captain Planet-script, maar sindsdien is het stil gebleven. Nu laat Powell zich er weer eens over uit.

Hoopvol
Paramount Pictures en Leonardo DiCaprio's Appian Way werken aan de Captain Planet-film, maar snel gaat het niet. Zo zegt Powell: "Ik hoop echt dat het er van komt. We werken er al een behoorlijke lange tijd aan, maar het is een lang proces".

"Ik ben optimistisch over de toekomst, maar ik kan me nog niet uitlaten over een datum". Al eerder liet Powell weten dat hij zelf de hoofdrol wil spelen maar dat ook DiCaprio er werk van wil maken.

Superheld
Captain Planet is een superheld uit de gelijknamige animatieserie Captain Planet and the Planeteers die in de jaren '90 werd uitgezonden. Hij wordt opgeroepen door vijf jonge helden, de Planeteers, die elk een magische ring bezitten die een van de vijf elementen vertegenwoordigt: Aarde, Vuur, Wind, Water, en Hart.


Captain Planet strijdt tegen milieuvervuiling en andere ecologische misstanden, dus het is niet verwonderlijk dat DiCaprio hier interesse in heeft. De met een Oscar bekroonde acteur is namelijk zeer betrokken bij milieukwesties.

NieuwsFilm

meest populair