Horror verovert Netflix: deze 3 onheilspellende films laten je goed schrikken

Horror verovert Netflix: deze 3 onheilspellende films laten je goed schrikken

3 films waar het wel eens heel erg slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Bird Box Barcelona

Regie: David Pastor | Hoofdrollen: Michelle Jenner, Lola Dueñas, Leonardo Sbaraglia|De wereldbevolking is gehalveerd door een mysterieuze kracht die zelfdoding veroorzaakt bij al wie het ziet. Sebastian en zijn dochter Anna begeven zich in de verlaten straten van Barcelona en pogen te overleven. Samen met andere overlevenden, die ze niet volledig vertrouwen, richten ze hun pijlen op een veilig onderkomen. Snel blijkt de dreiging niet enkel van de onzichtbare krachten te komen.

Midsommar

Regie: Ari Aster | Hoofdrollen: Florence Pugh, Will Poulter, Jack Reynor | [url=https://www.netflix.com/nl/title/81071055]Kijk nuDani (Florence Pugh) en Christian (Jack Reynor) vormen een jong, Amerikaans stel. Hoewel het totaal niet goed gaat met hun relatie, zorgt een tragische gebeurtenis binnen de familie ervoor dat ze bij elkaar blijven. Christian en zijn vrienden besluiten een trip te maken naar een eenmalig midzomers festival in een Zweeds afgelegen dorpje en de rouwende Dani besluit met hen mee te gaan.

Mute

Regie: Duncan Jones | Hoofdrollen: Paul Rudd, Alexander Skarsgard, Sam Rockwell | Kijk nuMute is een thriller die zich afspeelt in de toekomst. Het gaat over een vrouw die verdwijnt, waarna haar partner - een doofstomme barman - op onderzoek uitgaat. Op deze manier komt hij plots oog in oog te staan met de gevaarlijkste gangsters van de stad.

NieuwsFilm

meest populair