Eerste beeld voor 'Fast X - Part 2' maakt setting in de laatste film duidelijk

Eerste beeld voor 'Fast X - Part 2' maakt setting in de laatste film duidelijk

Dit zal de fans van de franchise ongetwijfeld erg gerust stellen...

Het vervolg op Fast X heeft onlangs op Instagram een mooie update gekregen van hoofdrolspeler en producent Vin Diesel. Hij onthulde namelijk dat Zack Dean hard aan het werk is met het schrijven.

Nu is Dean geen nieuwkomer in de franchise, want hij hielp al bij het schrijven van Fast X. Diesel vermeld in ieder geval in het onderschrift dat Dominic Torreto's laatste avontuur de fans "emotioneel hard zal raken".

Fast XI
Dante Reyes, de slechterik van Jason Momoa, heeft het gevoel dat hij een absolute overwinning heeft behaald op ieders favoriete groep autodieven/wereldreddende helden. Het oplossen van alle schade die hij heeft aangericht, wordt een grote onderneming.

Maar we weten inmiddels dat Toretto en zijn kompanen flink wat steun gaan krijgen van de teruggekeerde Dwayne Johnson, die ons allemaal verraste door vlak voor het einde van Fast X op te duiken.

Roadtrip
Verder deelde Diesel ook nog een eerste stuk (schijnbaar AI-gegenereerde) concept-art dat lijkt te hinten op een roadtrip die zich ergens in een ijzige toendra afspeelt nadat in Fast X de personages Letty (Michelle Rodriguez) en Cipher (Charlize Theron) ontsnapten uit een gevangenis op Antarctica en gered werden door de dood gewaande Gisele (Gal Gadot) in een onderzeeër.
NieuwsFilm

meest populair