Maika Monroe belooft een absoluut "f*cked up" vervolg op 'It Follows'

Maika Monroe belooft een absoluut "f*cked up" vervolg op 'It Follows'

De sequel, getiteld 'They Follow', werd vorig jaar oktober officieel aangekondigd...

In de herfst van 2023 kondigde studio 'NEON' aan dat ze een vervolg in ontwikkeling hebben op It Follows (2014) van regisseur David Robert Mitchell met actrice Maika Monroe terug in de hoofdrol.

In het eerste deel ontving haar personage Jay een vloek vanwege een seksuele ontmoeting. Haar vrienden geloven haar niet, totdat ze zelf getuige zijn van onverklaarbare dingen. Ze werken allemaal samen om Jay te helpen ertegen te vechten of te vluchten.

Briljant en cool
Er is nog weinig bekend over het komende project, dat voorlopig bekend staat als They Follow, maar Monroe legde onlangs uit dat ze erg opgewonden was toen ze klaar was met lezen van het script.

Volgens haar wordt het "groter, donkerder en meer verknipt", precies wat een vervolg moet zijn. Ze prijst verder regisseur Mitchell en garandeert dat we Jay nu gaan ontmoeten op een punt dat we niet verwachten.

Cultklassieker
Toen It Follows uitkwam, werd het meteen een cultklassieker en verdiende het wereldwijd ruim $20 miljoen aan de bioscoopkassa's. Sindsdien is Monroe in verschillende andere succesvolle horrorfilms verschenen, zoals het binnenkort te verschijnen Longlegs.NieuwsFilm

meest populair