Enthousiaste Eddie Murphy: "Beverly Hills Cop 5 is officieel in ontwikkeling"

Enthousiaste Eddie Murphy: "Beverly Hills Cop 5 is officieel in ontwikkeling"

Ook Jerry Bruckheimer bevestigt dat ze ermee bezig zijn en niet willen wachten...

Het vierde franchisedeel Beverly Hills Cop: Axel F moet nog uitkomen op 'Netflix', maar hoofdrolspeler Eddie Murphy en producent Jerry Bruckheimer denken al na over Beverly Hills Cop 5.

Tijdens de recente wereldwijde première vertelde Murphy aan 'Variety': "We zijn het aan het ontwikkelen en als het samenkomt, doen we er nog eentje. We hebben een paar goede verhalen in gedachten".

Vermakelijk, nostalgisch en grappig
Het zal natuurlijk allemaal eerst afhangen van hoe de langverwachte vierde film wordt ontvangen. De reacties bij de wereldpremière waren naar verluidt positief, dus het wachten is tot ze online komen.

Enkele dagen geleden zei Murphy dat hij zeker wilde terugkeren voor een vijfde deel, maar deze nieuwe opmerkingen lijken aan te geven dat het niet alleen een hoopvolle wens was; het gebeurt dus echt.

Tijd voor verandering
De acteur/komiek deed daarnaast ook een kleine bijdrage aan de ontstane superheldendiscussie door te stellen dat het publiek een beetje klaar is met onsterfelijke figuren en weer helden wil zien van vlees en bloed.NieuwsFilm

meest populair