"Ik heb naar stenen zitten kijken": Ebon Moss-Bachrach bereidt zich voor op zijn rol als Thing in 'The Fantastic Four'

"Ik heb naar stenen zitten kijken": Ebon Moss-Bachrach bereidt zich voor op zijn rol als Thing in 'The Fantastic Four'

De acteur verscheen bij de Daily Show voor een interview en sprak over zijn proces.

Langzaam maar zeker begint de cast van The Fantastic Four over de film te praten. Het Marvel-project staat namelijk op de planning om volgende maand te beginnen met draaien.

Zo hoorden we onlangs al dat Joseph Quinn, die de Human Torch zal spelen in de film, druk aan het trainen is geslagen. En ook Ebon Moss-Bachrach is bezig met zijn voorbereidingen.

Stripboeken
Moss-Bachrach speelt Ben Grimm/Thing, die hij zelf beschrijft als "een man gevangen in steen." In een interview voor de Daily Show bespreekt hij hoe hij die rol benadert. "Ik heb gewoon naar stenen zitten kijken," zegt hij lachend.

Maar dan wordt de acteur serieuzer: "Ik heb veel stripboeken gelezen. Het is echt leuk. Ze hebben me dit Marvel Unlimited-ding gegeven, dus ik kan gewoon op mijn iPad naar elk stripboek gaan dat Marvel ooit heeft uitgebracht."

Thing
Fans vragen zich af hoe Thing eruit zal zien in de film, omdat hij in de 2005-versie met praktische effecten werd gedaan, maar in de film uit 2015 was hij volledig CGI. In juli 2025 hebben we het antwoord: dan komt The Fantastic Four uit.NieuwsFilm

meest populair