Algemeen

Gordon-Levitt in Nolans Inception

Na G.I. Joe: The Rise of Cobra zal Joseph Gordon-Levitt te zien zijn in de nieuwe scifi van TDK-regisseur Christopher Nolan.

door Jeffrey op 24.04.2009 om 15:42 in Algemeen
De Amerikaanse acteur Joseph Gordon-Levitt (Mysterious Skin, aankomende G.I. Joe: The Rise of Cobra) heeft getekend voor een rol in Inception, de nieuwe film van The Dark Knight-regisseur Christopher Nolan.

Inception wordt omgeschreven als een moderne sciencefiction- en actiefilm gekaderd binnen "de architectuur van de geest". Nolan schreef het scenario en zal de film ook zelf regisseren. De cast bestaat uit o.a. Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Cillian Murphy en Ellen Page.

Volgens The Hollywood Reporter speelt Gordon-Levitt een collega-zakenman van DiCaprio's personage Jake. De rol was normaal weggelegd voor James Franco, maar die moest afhaken wegens een te drukke agenda. Cotillard speelt de vrouw van Jake, terwijl Page diens handlanger vertolkt.

De opnames starten deze zomer. Normaal draait Inception vanaf 11 augustus 2010 in de Nederlandse bioscopen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Axeqlusive

Avatar

Jammer dat James Franco moest afhaken, mag hem wel als acteur. Gordon-Levitt heeft wel wat weg van Heath Ledger op deze pose.

Nog zo'n film waar ik onwijs naar uitkijk!

Aashayein

Avatar

Ik vind Gordon-Levitt een geweldige acteur, zijn rol in Mysterious Skin was ijzersterk, verder lijkt hij veel op Heath Ledger :Y

PKP

Avatar

Aashayein "Ik vind Gordon-Levitt een geweldige acteur, zijn rol in Mysterious Skin was ijzersterk, verder lijkt hij veel op Heath Ledger :Y"

Inderdaad. Vraag me af wat hij zelf van deze vergelijking vind met Heath. Jeffrey Dean Morgen werd namelijk ook vergeleken met Robert Downey Jr. en eerstgenoemde was daar niet echt blij mee..

Gordon-Levitt was ook wel aardig in Killshot, onlangs.

Jnk18

Avatar

Klopt PKP.

Gordon-Levitt vind ik ook een leuke acteur.

stefanvh

Avatar

Aaight toffe acteur!
3rd rock from the sun is ook echt heel tof mede door hem! :D
Ik kijk nu al uit naar deze film, nolan fo life

Qaizer

Avatar

Vergeet ook zijn rol in Brick niet, geweldige film waarin Gordon-Levitt perfect gecast was.

darmit

Avatar

En vergeet dan ook niet zijn sterke rol in
The lookout

nieuwslaatste nieuws

meest populair