Predator krijgt een facelift

Sin City-regisseur Robert Rodriguez heeft officieel bevestigd dat hij aan een reboot van de Predator-reeks werkt. De film zal Predators heten.

Begin februari kwam de Amerikaanse horrorfilmsite Bloody Disgusting met het bericht dat regisseur Robert Rodriguez (Sin City, Planet Terror) en zijn productiehuis Troublemaker Studios aan een reboot van de Predator-franchise zouden werken. Dat gerucht is gisteren officieel bevestigd door Rodriguez zelf.

Rodriguez op een persconferentie in Texas: "Ik zal de mogelijkheid hebben om hier (in de Troublemaker Studios, red.) mijn aankomende film Machete te draaien, net als de SF-actiefilm Nerverackers, een reboot van de Predator-reeks onder de titel Predators, en enkele kleinere films als Sin City 2 en The Jetsons."

Over de plot is nog niets bekend, maar enkele maanden geleden verklaarde een insider dat er in de derde film meerdere Predators zouden te zien zijn: “In de reboot neemt een team van commando’s het op tegen een mysterieus ras van boosaardige monsters.” De titel van de film lijkt dat nu te bevestigen.

De originele Predator, met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol, dateert uit 1987. Later volgden nog de sequel Predator 2 (1990), de spin-off AVP: Alien vs. Predator (2004), en de vervolgfilm van de spin-off AVPR: Aliens vs. Predator - Requiem (2007).

UPDATE 25/04: studio 20th Century Fox heeft de Amerikaanse releasedatum van Predators vastgelegd op 7 juli 2010.

NieuwsFilm

meest populair