Green Lantern zes maanden uitgesteld

Ook Sucker Punch later dan gepland.

Warner Bros heeft de officiële premièredatum van The Green Lantern uitgesteld met zes maanden. De stripverfilming van Martin Campbell zou oorspronkelijk op 17 december 2010 worden uitgebracht, maar zal nu pas op 17 juni 2011 in de bioscopen draaien. Productie zou in september in Australië beginnen. Waarschijnlijk wordt dit ook uitgesteld.

De precieze redenen van het uitstel zijn niet bekend. Mogelijk geeft het de producers meer tijd hun cast rond te krijgen. Gisteren kwam naar buiten dat Bradley Cooper grote kans maakt op de hoofdrol, maar de makers hebben daarover nog geen definitief besluit genomen.

Ook Sucker Punch! is uitgesteld. De film van Zack Snyder (300, Watchmen), die recentelijk werd geplaagd door wisselingen in de cast, zal pas op 25 maart 2011 in première gaan (ipv oktober 2010).

WB maakte nog meer premièredata bekend. Campbells eerstvolgende film, Edge of Darkness met Mel Gibson in de hoofdrol, komt op 29 januari 2010 uit. Happy Feet 2 in 3D verschijnt op 18 november 2011, en de derde Harold & Kumar-film, A Very Harold & Kumar Christmas, zal vanaf 5 november 2010 te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair