Eerste beeld Sam Worthington in Clash of the Titans

Rijzende ster voor het eerst te zien als heldhaftige halfgod Perseus.

De eerste productionstill van Louis Leterriers mythologische spektakelfilm Clash of the Titans is uitgelekt. Rijzende ster Sam Worthington (de acteur is in recensies vaak het enige goede van Terminator Salvation genoemd en heeft de hoofdrol in James Camerons langverwachte spektakel Avatar) is hierop te zien als de Griekse held Perseus.

Perseus, geboren een god (hij is de zoon van Zeus), maar opgevoed als mens, moet in een oorlog tussen de goden van de Olympus zijn familie redden van Hades (Ralph Fiennes), de wraakzuchtige god van het dodenrijk. Met behulp van een bende krijgers gaat hij op een gevaarlijke reis naar de verboden werelden, waar ze woeste beesten en gewetensloze demonen moeten verslaan. Perseus kan echter alleen overleven als hij zijn goddelijke krachten kan accepteren, zijn lot kan verslaan en zijn eigen toekomst kan creëren.

Naast Worthington en Fiennes zijn er rollen voor Liam Neeson, Danny Huston, Gemma Arterton, Mads Mikkelsen, Jason Flemyng, Alexa Davalos, Izabella Miko, Nicholas Hoult en Pete Postlethwaite. De film zal vanaf 1 april 2010 in de Nederlandse bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair