Algemeen

Geweldige Cold Souls poster

Deze titel komt zeker weten bij heel veel mensen in hun top 10 van 2009.

door Mark op 16.06.2009 om 22:42 in Algemeen
Het komt niet zo vaak meer voor dat we een bericht hebben over een film die geen sequel, reboot of prequel is maar als we dan iets gevonden hebben dan is het ook meteen een titel die hoog gaat scoren op de lijstjes aan het einde van het jaar. Cold Souls is komisch drama dat wordt vergeleken met Eternal Sunshine en Being John Malkovich omdat het dezelfde onderwerpen behandeld.

In Cold Souls speelt Paul Giamatti een acteur met dezelfde naam die wat problemen heeft met inspiratie voor een volgende rol. Als oplossing besluit hij een behandeling te ondergaan die zijn ziel uit zijn lichaam haalt en tijdelijk invriest totdat hij klaar is met die rol. Aan de andere kant is er een subplot dat draait om een Russische vrouw die haar eigen lichaam gebruikt om gedoneerde Russische ingevroren zielen naar Amerika te smokkelen. Als zij de ziel van Giamatti meeneemt voor haar baas, een soapactrice met niet al te veel talent en inspiratie ontstaan er al snel een paar grote problemen.

Een film die geschreven en geregisseerd is door Sophie Barthes met rollen van o.a. Paul Giamatti (Sideways), Emily Watson (Kruistocht in Spijkerbroek) en David Strathairn (The Bourne Ultimatum). Vanaf 12 november in de bioscoop.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spijker

Avatar

de anomalie "De poster heeft in ieder geval een hoog 'Monty Python'-gehalte..."


Precies wat ik dacht toen ik de miniatuur zag!

Leuke binnenkomer van Mark trouwens haha! Maar wel gelijk helaas...

Verhaal klinkt echt als een Charlie Kaufman script. Met de capaciteiten van Paul Giamatti moet dit bijna wel een leuke film worden!!

stefanvh

Avatar

Een origineel script met hele toffe cast...
dit kan heel tof worden :O

morpheus32

Avatar

Gelukkig zitten er nog (naar het lijkt) juweeltjes tussen een heleboel sh*t wat tegenwoordig uit Hollywood komt. Paul Giamatti :W

NieuwsFilm

meest populair