Amerikaanse versie Let The Right One In

Nieuwe details rond remake Zweedse horror Låt den rätte komma in.

In 2008 was de Zweedse film Let the Right One In / Låt den rätte komma in van Tomas Alfredson een gigantische hit. Ondanks dat de regisseur er op tegen is dat er een Amerikaanse remake komt van de film, krijgt de Amerikaanse versie steeds meer vorm. In een interview met de L.A. Times maakte de aangestelde regisseur Matt Reeves (Cloverfield) enkele nieuwe details bekend.

De filmtitel wordt aangepast van Let The Right One In naar Let Me In. Dit zou een betere vertaling zijn van John Ajvide Lindqvists originele roman. Casting regisseur Avy Kaufman (o.a. The Sixth Sense, Lemony Snicket) is op zoek naar een geschikte 12-jarige om de hoofdrol op zich te nemen. Door fans van de originele Let Me In werd gevreesd dat er oudere personages gecast zouden worden. Dit in verband met een andere succesvolle vampierfilm Twilight. Dit blijkt dus niet te gaan gebeuren. Ook het script is zo goed als af.

Als laatste is duidelijk dat de film pas in de herfst van 2010 gaat uitkomen. Eerder stond de film gepland op 15 januari 2010.



NieuwsFilm

meest populair