Toy Story 3 wordt een serieuze afsluiter

Het levende speelgoed keert na bijna 11 jaar terug op de grote schermen, een medewerker van Pixar onthult enkele feitjes.

Bij vele mensen hebben Toy Story en Toy Story 2 een mooi plekje in het hart veroverd. De aimabele speelgoedfiguren uit de stal van Pixar ontstonden in 1995 en keerden terug in 1999. Nu, bijna 11 jaar later, keren Woody en zijn vriendjes terug voor een derde, laatste deel. Pixar onthult stukje bij beetje meer over de film.

Lee Unkrich (Toy Story 2, Finding Nemo, Monsters Inc) zal regisseren. Medewerker Angus Maclane (werkte mee aan films als Toy Story 2, Cars, The Incredibles) vertelde alvast wat over de verhaallijn van de film: 'Deze film komt 11 jaar later uit, dus Andy staat op het punt om te gaan studeren. We zijn allemaal opgegroeid met zulk speelgoed en we houden ervan, maar we hebben allemaal ook andere priotiteiten.' Hiermee bevestigt Pixar de geruchten die eerder al over de verhaallijn van de film rond gingen.

Toy Story 3 zal dus ook een ietwat serieuze kant hebben. Verder onthulde Maclane dat Andy's kamer nog te zien zal zijn in de film (wanneer weten we dan weer niet). Wat we wel weten is dat de film op 28 juli 2010 pas uitkomt in Nederland, het is dus wachten geblazen.



NieuwsFilm

meest populair