Haast bij nieuwe Superman

The Wachowski Brothers achter de camera?

Nadat enige tijd geleden bekend werd dat Warner Brothers tot 2013 de rechten in handen heeft van Superman verfilmingen, wordt de productie van een nieuwe Superman-film in een razend tempo op touw gezet.

Volgens IESB is de filmmaatschappij al opzoek naar een regisseur. In dit geval een duo. The Wachowski Brothers zijn namelijk de voornaamste kandidaten om aan te treden als regisseurs of producenten. In het laatste geval moet James McTeigue als regisseur fungeren. Deze drie heren hebben de laatste jaren (al dan niet gezamenlijk) de Matrix trilogie, V for Vendetta en het aanstaande Ninja Assassin naar het witte doek gebracht.

Het is in ieder geval duidelijk dat Bryan Singer niet langer betrokken is bij een volgende Superman en dat de nieuwe versie over The Man of Steel een stuk meer gericht zal zijn op actie. Ondanks het geflopte en bekritiseerde Speed Racer (2008) kunnen dit aan de Wachowski's overlaten. Ze kunnen goed omgaan met heftige actieproducties en ze zijn thuis in de wereld van de comics.



NieuwsFilm

meest populair